ceresit-ts-62-pro

Опис

Едно компонентна аеросол пиштолска пена

Карактеристики

  • За кровни конструкции и изолациски материјал
  • Изолација на ѕидни панели и кровни плочи
  • Изолација на прозорски и вратни оквири
  • Пополнување меѓу цевки
  • Пополнување шуплини

Прочитајте повеќе

Семи флексибилна полиуретанска пена со исклучителен однос на отворени и затворени структури на ќелии и висока механичка цврстина. Лесно се употребува со специјален апликатор - пиштол. Ширењето и притисокот се минимални што гарантира прецизно дозирање при употреба. Погодна за скоро сите градежни материјали како што се дрво, бетон, камен, метал и сл.