CM 12 PLUS WHITE

КРАТОК ОПИС

Бел еластичен лепак за природен камен и мермер

Карактеристики

  • Максимална должина на плочка е 60 cm
  • Отпорен на вода и мраз
  • Без лизгање на вертикални површини и кај големи плочки
  • Погоден за лепење плочки на веќе постоечки (стари) плочки
  • Висока сила на лепење
  • Висока адхезија (C2)

Прочитајте повеќе

Бел лепак со висока еластичност  за поставување плочки на деформабилни подлоги, тераси, базени, купатила и системи со подно греење. Наменет е за природен и вештачки камен, сите видови мозаици, вклучувајќи и стакло, керамика, мермер, гранит, пескар, травертин, мешавина на светол креч и други крупнозрнасти камени плочи. Истотака погоден е за поставување керамички и грес плочки, глазирани керамички плочи и теракота. Погоден е за места со фреквентен сообраќај и високи оптеретувања како што се комуникациски зони, коридори, училишта, супермаркети, продавници, ресторани и сл.