Подови

Голем избор на производи за подови за подготовка на подлога и израмнување

Технологиите на Ceresit за поставување подови нудат целосно портфолио на производи и системи почнувајќи од поправка на подлоги, подготовка и израмнување преку поврзување и зацврстување на различни материјали за покривање на подови. Сите производи на Ceresit се дизајнирани за максимална сигурност и овозможуваат безбедно поставување на секој тип покривање на подови. Системите се проверени низ праксата и секогаш даваат оптимални резултати.

Маса за израмнување

Повеќе

Лепила за подови

Повеќе